Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Rezanje plaće

Niko Kranjčar zbog ljubavi odustaje od bogate plaće?

Odlučan u namjeri da i sljedeće sezone igra u redovima Queens Park Rangersa koji su izborili povratak u Premierligu hrvatski nogometaš Niko Kranjčar (29) voljan je pristati i na osjetno manju plaću...

Kranjčarov unosni ugovor s kijevskom Dinamom veže ga do 2016. godine, ali on bi najradije ostao na Loftus Roadu i igrao u Premierligi. Hoće li to biti moguće ostaje za vidjeti, ali QPR-ov menadžer Harry Redknapp svakako bi ga rado zadržao.

Strast na Plesu: Zrinka i Niko razmjenjivali nježnosti

''Sviđa mi se Niko. Mislim da njegov agent proučava stvar i mislim da može postići dogovor koji odgovara klubu. On bi se volio vratiti ovdje i pristao bi na velika rezanja plaće. On uživa ovdje i dobar je momak'', objasnio je Redknapp.

''On može igrati premierligaški nogomet, u to nema sumnje. To je tip igrača kakve trebamo, kvalitetan igrač. Mora se oporaviti i vratiti trčanju, ali njegova sposobnost nije upitna. Ako se vrati i dovede u dobru formu bit će nam ponovo od velike koristi'', dodaje QPR-ov menadžer.

Niko Kranjčar je prošle sezone skupio 35 nastupa u Championshipu, a ozlijedio je zadnju ložu u najvažnijoj utakmici, finalu doigravanja za promociju protiv Derby Countyja.

Recimo i kako Kranjčar ima puno razloga za povratak u London. Osim rata na istoku Ukrajine tu je i veza s poznatom glumicom Zrinkom Cvitešić koja je u Londonu ostvarila veliku kazališnu karijeru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider