Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ispunio obećanje

Nevjerojatna avantura: Bosanac u čast Bayerna prohodao 960 kilometara!

Ime mu je Vahid Čehaja i živi u Bugojnu. No, posljednjih je više od šest tjedana živio u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. Živio je hodajući...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bosanski nogometni navijač je prošle sezone ispred sebe stavio jednu obvezu. Rekako je kako će prohodati od rodnog Bugojna do minhenske Allianz Arene u slučaju da nogometaši Bayerna postanu prvaci Europe. I nakon što su Bavarci u suverenom stilu ispunili takav cilj, morao je i Vahid ispuniti svoj.

Uz ispraćaj mnogobrojnih svojih sugrađana, odjeven u majicu Bayerna i s kapom bavarskom kluba na glavi, krenuo je na nevjerojatnu avanturu. Nije poznato je li na nekom dijelu puta "varao", je li negdje uzeo kakav prijevoz da mu olakša put, ali se navodi kako je svih 960 klilometara ovaj navijač prohodao.

Vrlo dobar dokaz su njegove noge, stopala i prsti, koji su pretrpjeli strašan napor, ali i velike ozljede. No, kako god, put je prošao bez većih opasnosti ili incidenata. Čehaja je, na kraju, kao i Bayern, obavio svoj cilj... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider