Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
dno dna

VIDEO Nizozemci osramotili klub pred cijelom Europom: 'To je odvratno'

Nizozemski navijači svojim su ponašanjem osramotili svoj klub, ali i cijelu zemlju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Snimka koja izaziva gađenje, a na kojoj manji dio navijača PSV-a u Madridu baca kovanice prosjacima i zabavlja se, obišla je dan nakon utakmice Lige prvaka cijelu Europu. Budući da na utakmici Atletica i PSV-a nije bilo pogodaka u čak 120 minuta (kao ni u prvih 90 u Eindhovenu), ovo je postala glavna vijest.

Na sramotu nizozemskog kluba, ali i cijelog grada Eindhovena. Treba reći kako se radi o manjoj skupini navijača PSV-a, ali i kako se radi o tzv. 'normalnim navijačima' među kojima je bilo i dosta navijačica.

Oni su bacali po jednom španjolskom trgu kovanice dok su se prosjakinje borile za sitniš jedna s drugom. Dok se mala nizozemska ekspedicija zabavljala nije ni slutila da će snimka postati viralni hit, ali u negativnom kontekstu.

''To je bilo odvratno, takve stvari se ne rade. To je loša slika za lijepi nogometni dan. 2950 navijača ponašali su se kao dobri ambasadori PSV-a i Nizozemske, ali 30 "navijača" nije. To su činjenice. Kažemo snažno "ne" ovakvim ponižavajućim postupcima'', poručio je izvršni direktor PSV-a Toon Gerbrands.

Zabava i ponižavanje prestali su tek dolaskom policije koja je udaljila prosjakinje...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider