Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ostvario san

Došao na utakmicu potrošiti novac, a na kraju zaradio veliku svotu

Treću uzastopnu pobjedu LA Lakersa po prvi puta nakon gotovo godine dana zasjenio je navijač David Moya...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda su Los Angeles Lakersi pobijedivši Phoenix Sunse (97-77) prvi put nakon 10 mjeseci spojili tri pobjede, najviše oduševljenja u Staples Centru izazvao je navijač koji je pogodivši koš s centra zaradio 95,000 dolara.

David Moya je dugogodišnji navijač Lakersa koji je maštao kako će dobiti priliku u pauzi utakmice gađati koš s centra. Sinoć je dobio priliku života i pogodio izazvavši euforiju u Staples Centru. Za pogodak s centra mladić iz Oakdalea koji je 500 kilometara udaljen od LA-a dobio je ček na 95,000 dolara ili preračunato u hrvatsku valutu, oko 650.000 kuna.

"Iskreno, trenutno ne znam što bih mislio. Sve mi se čini tako nerealno sada. Nikada nisam pogodio šut s centra kada je nešto bilo na kocki", rekao je dugogodišnji navijač Lakersa, koji već ima jednu stvar koju će definitivno napraviti s novcem.

"Sigurno ću pogledati posljednju utakmicu Kobea Bryanta u njegovoj NBA karijeri (ogled protiv Utah Jazza 13. travnja)," kazao je slavljenik kojem su na dobitku čestitali igrači Lakersa. Ulaznica za Bryantov oproštaj još ima u prodaji, a cijene se kreću od 3,000 do 9,000 dolara.

Kobe Bryant nije nastupio protiv Phoenixa, no i bez njega Lakersi su slavili 97-77 ostvarivši treću uzastopnu pobjedu što im nije uspjelo od veljače prošle godine. Bio je to ujedno i deveti uzastopni poraz Sunsa. Lakerse je do tek osme pobjede ove sezone uz 27 poraza (gori skor ima tek Philadelphija 3-33) predvodio Lou Williams sa 30 koševa pri čemu je zabio šest trica. Larry Nance Jr je dodao 15 koševa i 14 skokova, a Roy Hibbert 13 koševa. Kod Sunsa najefikasniji su bili Brandon Knight sa 25 kioševa i devet asistencija, te Mirza Teletović sa 16 koševa i osam skokova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider