Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Predaleko je otišlo

Navijač Barce u Iraku ubio navijača Reala

Real Madrid nisu samo najpopularniji klubovi u Španjolskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U doba interneta više nego ikad popularizirani su najveći europski klubovi. Koncentracija moći i novca, a time i kvalitete, doveli su do toga da su širom svijeta neki europski giganti popularniji od lokalnih klubova.

I u Hrvatskoj se rivalstvo Reala i Barcelone shvaća ipak malo preozbiljno s obzirom da se radi o klubovima iz Španjolske, a naše zemlje. No, ipak u nekim zemljama suparnički navijači idu predaleko.

Tako El Mundo Deportivo prenosi vijest iz iračkih novina Al Zamana o ubojstvu jednog navijača Reala, kojeg je, po istom izvoru, ubio pristaša Barcelone. Dogodilo se to u gradu Madaen 30 km južno od Bagdada prije nekoliko dana.

Izvor u iračkom Ministarstvu unutarnjih poslova rekao je za novine da je navijač ubijen nožem. Rasprava navodno dva prijatelja završila je ubodom nožem u jednoj igraonici, a okupljeni su zadržali ubojicu do dolaska policije.

Isti list piše kako je ovo prvi veći incident između navijača Reala i Barce u Iraku još travnja prošle godine kada se dogodio i obračun noževima u kojem je više ljudi ozlijeđeno.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider