Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Obiteljski skandal

Napokon se oglasio ogorčeni otac Lea Messija

Španjolsko pravosuđe i službeno je podiglo optužnicu za poreznu prijevaru protiv najboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija i njegovog oca Jorgea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski dnevnik El Pais navodi kako je Barcelonina zvijezda optužena za utaju poreza u trogodišnjem periodu, između 2007. i 2009. godine, kada su navodno Leo Messi i njegov otac lažno prikazivali prihode zarađene korištenjem igračeva lika u komercijalne svrhe. Oštetili su time državu za otprilike četiri milijuna eura.

Svega nekoliko sati nakon podizanja optužnice, za španjolske se medije oglasio Messijev otac:

''Mirni smo jer znamo da smo nevini. Nikada ništa nismo zatajili, niti smo išta dužni držav'', rekao je otac najboljeg svjetskog nogometaša i nastavio.

''Radi se o nesporazumu između porezne uprave i naših savjetnika, ali to je i normalno kada su u pitanju velike količine novaca. Uvjeravam vas da godišnje plaćamo iznos od dva broja, nakon kojih slijedi šest nula'', veli Jorge.

''Znamo da će ovo biti naveliko medijski popraćeno, no smeta me što je sve krenulo u nekom krivom smjeru. Određeni nas mediji nazivaju kriminalcima i to je jako okrutno. Mi smo nevini i znamo što ćemo napraviti kada se sve riješi'', zaključio je Messijev otac.

Nogometaš Barcelone i njegov otac dužni su pojaviti se na sudu u Barceloni 17. rujna ove godine.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider