Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Jubilarno izdanje

Najavljena 15. humanitarna akcija Terry Fox Run

U srijedu je na konferenciji za novinare, održanoj u hotelu Esplanade Zagreb, najavljena jubilarna 15. humanitarna akcija Terry Fox Run koja će se održati na Jarunu 21. rujna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Organizatorima su se pridružili Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba, glumica i voditeljica Mirna Maras, bivši košarkaš Franjo Arapović, nogometaši GNK Dinamo Angelo Henriques i Ivo Pinto te tako iskazali podršku akciji.

„Ponosan sam što kao igrač Dinama mogu podržati ovako vrijednu akciju kao što je "Terry Fox run". Borba protiv raka je nešto u čemu smo svi zajedno, a svatko od nas, nažalost, zna nekoga manje ili više bližnjega tko boluje od ove bolesti. Nadam se da će se jubilarni 15. put kako se trči ova utrka u Zagrebu skupiti novac kojim će se pomoći oboljelima“, rekao je igrač GNK Dinamo Angelo Henriquez.

Na pitanje da li je upoznat s humanitarnom akcijom Terry Fox Run Ivo Pinto je izjavio,

“Naravno da sam upoznat s Terry Fox utrkom; to je međunarodna akcija koja postoji i u Portugalu. Sretan sam što se Dinamo uključio i što sam imao priliku i čast doći ovdje i pružiti podršku. Terry Fox je krenuo trčati kako bi skupio novac, a iako je, nažalost, za njega bilo kasno pokrenuo je nešto puno veće nego što je vjerojatno ikada zamišljao. Do danas je skupljen novac koji je pomogao tisućama osobama u svijetu i ponosan sam što smo Dinamo i ja dio toga.“

Najavljena je i humanitarna prodaja majica, koja će se održati u subotu 13. rujna od 11 sati ispred kafića Charlie u Bogovićevoj ulici
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider