Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
30-Days Slim MEN

Muškarci mršave drugačije od žena!

Dobra vijest za muškarce je da lakše mršave od žena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ključna prednost muškaraca je ta da imaju brži metabolizam bez obzira na to da li su fizički aktivni ili ne. Za to je zaslužna veća mišićna masa, za koju je zaslužan muški spolni hormon testosteron. Zbog toga što energetsku vrijednost, koju unose hranom, iskoriste brže ne trebaju im rigorozne dijete ni puno odricanja da bi izgubili kilograme.

Dobro, vježbat ću!

Povećana fizička aktivnost u procesu mršavljenja je vrlo bitna jer potiče potrošnju kalorija i izgradnju mišića. Više mišića imamo, veća je potrošnja kalorija. Ali oprez! Povećanom fizičkom aktivnošću, povećavamo i djelovanje slobodnih radikala, te istodobno oštećujemo mišiće na mikro razini. Zbog toga je vrlo važno da se pobrinemo za dovoljan unos antioksidanata i brzu regeneraciju mišića.

Čuli ste za ketozu?

Vrlo je bitno kod mjesečne dijete da počnemo trošiti masne zalihe i to što brže. Kako to postići? Ketozom. Ketoza je stanje koju postižemo na način da znatno ograničimo dnevnu količinu konzumiranih OH i povećamo unos bjelančevina. OH su naš glavni izvor energije. Ako ih ne ponudimo tijelu u dovoljnoj količini, ono će tražiti drugi izvor energije i to u masnim rezervama (zalihama).
Ketozom ne smijemo mršaviti duže vremensko razdoblje, zato će vaša dijeta drastično ograničiti unos OH prva dva tjedna, nakon čega će dijeta još uvijek biti bazirana na bjelančevinama, no uključivat će veći OH unos na dan.

Suviše komplicirano?

Kada se upuštamo u mršavljenje moramo savladati barem tri područja: prehranu, tjelovježbu i samodisciplinu. Samo ta kombinacija pokazat će prave rezultate, dok djelomična rješenja neće voditi ka gubitku kilograma na dulji vremenski rok.

Stručnjaci su razvili program 30-Days Slim MEN koji je namijenjen samo muškarcima, a osmišljen tako, da vas dan po dan vodi kroz 30-dnevni program mršavljenja. Uz proizvod dobivate i besplatni e-priručnik u kojem ćete pronaći recepte, program vježbanja i razne savjete.

Samo za čitatelje: 30-Days Slim MEN -20% >

Na ovaj program imate 100% garanciju, što znači da ako niste zadovoljni s rezultatima, u roku 30 dana možete vratiti prazne kutije i dobiti povrat novca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider