Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Neće stati na tome

Messi riješio probleme sa susjedima jednim, ali vrijednim potezom

Kako bi riješio probleme sa susjedima, najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi kupio je novu vilu u Castelldefelsu, mjestu udaljenom 20-ak kilometara od Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čudesni Argentinac trenutno boravi u stanu u katalonskoj prijestolnici, dok se njegova vila u Castelldefelsu obnavlja. No, cijelo imanje se nedavno neočekivano proširilo. Messijev brat Rodrigo je kao predstavnik obitelji uspio dogovoriti s prvim susjedima kupovinu njihove kuće za otprilike milijun eura.

>> Pogledajte malog Messija: Leo objavio prvu fotografiju sina Thiaga!

Bivši vlasnici su prije nekoliko godina upali u financijske probleme, pa su pritisnuti dugovima ponudili kuću svome bogatom susjedu. Messi je odbio kupnju nove nekretnine, pa su susjedi počeli iznajmljivati sobe u svojoj kući. To je, pak, dovelo do potpunog narušavanja privatnosti slavnog Argentinca jer su svi gosti susjedne kuće željeli baciti oko na njegovo imanje i fotografirati ga.

Uz to, mnogi su gosti stvarali i veliku buku, pa se u konačnici Messi odluči na nepopularan potez - izgradio je ogroman zid između svoga i susjedovog posjeda.

To se nije pokazalo dobrom idejom jer su mu susjedi nakon toga zaprijetili tužbom budući da im je zaklonio vidik, a osim toga, Argentinac je prekršio i određena pravila prostornog planiranja. Na koncu, kako mu se ime ne bi povlačilo po sudskim procesima, Barcelonin je genijalac odlučio posegnuti u novčanik i kupiti susjedovo imanje.

No, kako piše Diario Gol, nema namjeru stati samo na tome, nego sada želi kupiti još jednu kuću u neposrednoj blizini, čime bi se njegov posjed povećao na oko 10.000 četvornih metara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider