Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ibra: Messi je osjetio ljubav

Pozadina incidenta s Messijem: Leo je žrtva serijskog milovatelja!

Leo Messi još je jednom doživio da zbog njega ljudi prekidaju utakmice, ali ovaj put stanoviti je Šveđanin otišao korak dalje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjedu Argentine u Švedskoj, ali i jednog Zlatana Ibrahimovića, zasjenio je čovjek koji je utrčao u teren te ljubio i milovao po kosi Lea Messija. On je prava zvijezda spektakla u Stockholmu. Čak je Ibra izjavio kako je 'Messi pobijedio i još osjetio ljubav'.

>> Navijač prekinuo utakmicu: Messiju pokvario frizuru, kod Ibre to ne bi prošlo

''On je moj idol i najbolji igrač svih vremena. Poljubio sam ga u čelo, to mi je bio san'', rekao je švedskim medijima čovjek kojeg možemo nazvati serijskim 'milovateljem'.

Isti je avanturist u Stockholmu na travnjak upao i 2006. godine te milovao tada najboljeg na svijetu – Ronaldinha. Kaže da je tada dobio neku kaznu, ali se ne sjeća kakva je bila. Očito nije bilo drastična kkao bi ga spriječila da svoj 'zločin' počini još jedanput.

Tko je sljedeća žrtva švedskog milovatelja? Valjda će pravosuđe ovaj put povećati kaznu i zaštiti najbolje igrače svijeta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider