Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Krasna gesta

Delač oduševio Vojvođane: Veliko srce hrvatskog vratara!

Ubrzo po dolasku u Vojvodinu hrvatski vratar Matej Delač je odličnim obranama kupio novosadske navijače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegov zadnji potez, koji prenosi sportski dnevni list Žurnal, pokazao je još jednom veliko srce Delača. Naime, navijačka skupina Vojvodine Firma 89 pokrenula je humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava za liječenje velikog navijača kluba Stojana Kolarova kojem nedostaju financijska sredstva za operaciju u Parizu.

Prema posljednjim informacijama do ukupne potrebne sume za liječenje u Parizu nedostajalo je još oko 6.000 eura kada se pojavio Delač. On se, po pisanju Žurnala, prije jutarnjeg treninga pojavio u prostorijama kluba i samo pitao: "Koliko novca još nedostaje za Stojana? Ja ću platiti sve."

Ovaj potez Delača oduševio je srbijanske novinare i ljubitelje sporta prikazujući ga kao primjer svima a posebno državnim institucijama.

Delač je ovog ljeta stigao na posudbu iz Chelseaja u Vojvodinu, a svojim sjajnim intervencijama postao je jedan od najzaslužnijih što je klub iz Novog Sada preskočio tri prepreke u kvalifikacijama za Europa ligu i dogurao sve do play-offa (četvrtog pretkola), gdje je ovog četvrtka u prvom susretu s moldavskim Sheriffom na svom terenu odigrao 1:1.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider