Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
tako to ide

Dan nakon šoka Šarapova ekspresno izgubila milijune dolara

Marija Šarapova brzo je osjetila što znali dopinški skandal…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruska tenisačica Marija Šarapova počela je osjećati posljedice svoje objave da je na Australian Openu bila pozitivna na doping. Samo dan kasnije elitni švicarski proizvođač satova TAG Heuer odlučio je da neće obnavljati milijunski sponzorski ugovor s njom, a to je učinio i Nike.

"Marija Šarapova je imala ugovor s TAG Heuerom do 31. prosinca 2015. Pregovarali smo o produljenju suradnje. S obzirom na sadašnju situaciju, švicarski proizvođač satova je prekinuo pregovore i odlučio ne obnavljati ugovor", objavila je francuska kompanija za luksuzne proizvode LVMH.

Peterostruka pobjednica "grand slam" turnira 28-godišnja Šarapova je u ponedjeljak na konferenciji za medije u Los Angelesu objavila kako je bila pozitivna na dopinškoj kontroli tijekom ovogodišnjeg Australian Opena igranog u siječnju u Melbourneu.

Ruskinja, koja je u Melbourneu izgubila u četvrtfinalu od Amerikanke Serene Williams, izjavila je da je pismenim putem obaviještena o pozitivnom nalazu na supstancu meldonium za koji je priznala da je koristila zbog manjka magnezija u organizmu, a i kao prevenciju kako ne bi oboljela od dijabetesa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider