Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
'zašto ti slaviš?'

VIDEO Modrić OPET spustio Ronaldu: Pokazao Portugalcu tko je glavni

Luka Modrić dobio je još jedan 'ogled' protiv Cristiana Ronalda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida odradili su posljednji trening uoči dolaska Seville u sklopu 30. kola Primere. Na treningu je bilo posebno zanimljivo jer se igrala kombinacija rukometa i nogometa, odnosno 'glavometa'.

Igra se tako da igrači što brže rukama prebacuju loptu i kombiniraju akcije, a onda ih pokušavaju završiti udarcem glavom. U jednoj od akcija Cristiano Ronaldo ju je završio pogotkom, nakon čega je došao do našeg Luke Modrića i slavio.

Baš kao i prije gotovo mjesec dana, Modrić je ponovno spustio Ronaldu. Kada mu je Portugalac prišao i slavio pogodak, Luka mu je s obje ruke pokazao koliko je rezultat, odnosno da njegova momčad i dalje vodi. Nakon toga je Modrić asistirao za još jedan pogodak, da bi nedugo nakon toga susret bio završen.

Podsjetimo, prije mjesec dana Modrić je nasamario Ronalda nakon što je ovaj za medije izjavio da njemu nisu potrebni 'zagrljaji i poljupci od suigrača'. Na treningu je Ronaldo išao 'dati pet' Luki s obje ruke, na što mu je naš reprezentativac odgovorio prolaženjem obiju ruku kroz vlastitu kosu.

Luka - Cristiano 2:0...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider