Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
total makeover

Pogledajte bolje: Nova zvijezda Barce odmah operirala nos, ali i nešto drugo

Lucas Digne predstavljen je na Camp Nou kao trećem pojačanje ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona polako popunjava redove za novu sezonu, a treći u nizu pojačanja je francuski lijevi bek Lucas Digne. PSG ga je odlučio prodati Kataloncima za 16.5 milijuna eura, a on je prošlu sezonu proveo na posudbi u Romi.

Za razliku od njegovog kolege iz reprezentacije Samuela Umtitija i novog suigrača u Barceloni, Digne se nije baš naigrao na Euru, a žestoku će konkurenciju imati i za dres Barce jer na tom mjestu igra Jordi Alba.

''Moj stil je kompatibilan Barcinom. Osjećam se dobro kada moram napadati, taj stil mi jako odgovara. Volim napadati, ali sam svjestan da moram i braniti. U tom sam segmentu igre jako napredovao'', poručio je Digne na predstavljanju i dodao:

''Mlad sam i želim žestoko raditi kako bi dosegao svoj maksimum. Bit ću na raspolaganju treneru za bilo što, teško je odbiti poziv Barcelone.''

Nešto uoči njegovog predstavljanja, španjolski su mediji primijetili dvije promjene na njegovom licu. Klub je objavio kako je Francuz jučer napravio operaciju nosa zbog starog problema s disanjem, no klupske fotografije prije i poslije operacije otkrivaju kako 22-godišnjak nije samo operirao nos.

Njegova oba uha više nisu toliko odmaknuta od glave kao dan ranije pa nije teško zaključiti kako je, kad je već bio pod nožem, francuski bek odlučio stati zadirkivanju zbog klempavosti. Sumnjamo da je to učinio zbog boljeg sluha…


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider