Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Poznat po starletama

Lijepa Ana u šoku i panici nakon prekida: Košarkaš će objaviti intimne snimke?!

Srpska tenisačica Ana Ivanović prekinula je vezu sa košarkašem Ivanom Paunićem, međutim tek sad, čini se, za nju počinje prava drama.

Naime, srpski košarkaš Ivan Paunić navodno posjeduje njene intimne fotografije, a lijepa tenisačica Ana Ivanović se boji kako bi one mogle procuriti u javnost.

''Ana je vrlo brzo otvorila oči što se tiče Ivana jer je on prijateljima po Beogradu pokazivao zajedničke slike s Anom i Stanijom, svojom nekadašnjom djevojkom. U tom društvu našao se i prijatelj srpske tenisačice, koji joj je sve prenio. Razumljivo, Ana se odmah uplašila kako bi i njihovi intimni snimci jednako lako mogli ugledati svjetlost dana'',  rekao je izvor blizak obitelji Ivanović za Alo.rs te dodao:

''Ana je bila u stanju velikog šoka, koji se sada pretvorio u strah. Ista je situacija i s obitelji, koja veoma teško podnosi sve što je vezano za Ivana i Anu. Čak se zamjera i njenim najbližim prijateljima što su joj dopustili da se upusti u romansu sa srpskim košarkašem koji je u prošlosti povezivan sa starletama.'' (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider