Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Četiri kategorije

Trkači s nestrpljenjem očekuju drugu urbanu avanturu

Lidl Zagreb Trail poziva sve u subotu, 21. svibnja, na zagrebački Tuškanac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi željni urbanih avantura, ove subote sigurno neće ostati kod kuće! Na zagrebačkom Tuškancu održava se Lidl Zagreb Trail, utrka koja privlači brojne sudionike i posjetitelje željne pustolovine i zdravog načina života. Poznat po zalaganju za zdrav život i sportske aktivnosti, Lidl Hrvatska ponosno je podržao ovu manifestaciju već drugu godinu, a ove godine i kao glavni sponzor.

Posljednjih godina, treking liga postala je prepoznatljivi brend koji godišnje privlači više od 9000 ljudi. Ne čudi stoga popularnost Lidl Zagreb Traila koji drugu godinu u Hrvatskoj privlači sve više ljudi.

Ove godine sudionici će se natjecati u 4 kategorije – Ultra, Challenger, Light, Friends, Family and Dogs, a posjetitelji će imati priliku opustiti se uz DJ-a te se okrijepiti zdravim lunch paketima u Lidlovom sportskom kutku gdje će se moći razgledati ponuda sportske odjeće i obuće Lidlovog brenda Crivit. Također, Lidl je za sve pobjednike pripremio vrijedne Crivit poklon pakete.

Pozivamo sve da posjete Lidl Zagreb Trail 2016, koji će se održati u subotu, 21. svibnja 2016., sa startom na zagrebačkom Tuškancu u 10:00. Cilj ovog sportskog događaja jest osvijestiti što veći broj ljudi, pa i one najmlađe, o važnosti sporta i zdrave prehrane. Više o rasporedu događanja i satnici utrke saznajte na službenoj stranici Lidl Zagreb Traila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider