Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
velika reklama

Leo Messi za ljetni odmor odabrao jedan hrvatski otok?!

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena odmarat će se ovog srpnja na hrvatskoj obali.

Lionel Messi slavi nevjerojatnu osmu titulu prvaka u dresu Barcelone. U nedjelju ima priliku u finalu Kupa kralja protiv Seville i drugu sezonu u nizu osvojiti dvostruku krunu i još jednom s Barcelonom potvrditi veliku dominaciju u španjolskom nogometu.

A onda slijedi izvanredno izdanje Copa Americe koje će se u lipnju održavati u SAD-u. Bit će to prilika da napokon donese svojim Argentincima trofej.

Odmor za Lea Messija slijedi u srpnju, a po pisanju Slobodne Dalmacije, njega bi trebao provesti u Hrvatskoj. Zvijezda Barcelone trebao bi stići u Svetu Nedjelju na Hvaru. Na hrvatskoj obali Messi i obitelj trebali bi boraviti u vili 'Sancta Domenica'.

''Istina je! Kontaktirali su me njegovi poznanici i pitali je li moja vila slobodna na deset dana u srpnju. Dao sam im pozitivan odgovor i još samo čekam konačnu potvrdu'', izjavio je vlasnik vile za Slobodnu.

Ukoliko Messi uistinu stigne na Hvar bit će to još jedna velika reklama za Hrvatsku i ljepotu našeg dijela Jadranske obale.

Zanimljivo, Messijevi talijanski preci, u Argentinu su krajem 19. stoljeća stigli baš s Jadrana. Angelo Messi otisnuo se prije 135 godina u Južnu Americu iz Ancone.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider