Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Otkrio zabrinjavajuće stvari

Legendarni napadač zavapio: 'Žele moju smrt!'

Kamerunski napadač ruskog nogometnog kluba Anžija iz Mahačkale, Samuel Eto'o, otkrio je ruskim medijima da nogometni savez (Kameruna) želi njegovu smrt zbog svega što je dosada rekao javnosti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih afričkih nogometaša svih vremena 24 sata na dan živi pod budnim okom barem jednog tjelohranitelja, nakon što je od vlastitog nogometnog saveza, a i "običnih" građana Kameruna, dobio prijetnje smrću. Podsjetimo, Eto'o je bio organizator štrajka u reprezentaciji zbog neisplaćenih premija za nastupe, te je u medijima bio vrlo britak na jeziku kada je govorio o čelnim ljudima saveza.

''Uprava Kamerunskog nogometnog saveza me želi mrtvog. Danas praktički živim s tjelohraniteljem, a sve zbog pohlepnosti i nesposobnosti našeg nogometnog saveza. Oni samo žele napuniti svoje džepove novcem, putovati u prvoj avionskoj klasi, kupovati skupocjene automobile i domove. Nije ih briga za nas i naša dugovanja. Potrebno je tome stati na kraj i kazniti takve ljude'', rekao je kapetan ruskog nogometnog kluba Anžija.

Recimo i da je nastup sjajnog napadača u prvoj utakmici 1/16 finala Europa lige protiv Hannovera pod velikim znakom pitanja, zbog stare ozljede leđa. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider