Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Predug' jezik

Legenda brazilskog nogometa na bizaran način izrazila bunt protiv Saveza

Kada bi u Engleskoj kažnjavali kritiziranje kao što to rade u Brazilu možda Jose Mourinho ne bi imao toliku slobodu u govoru o sucima koje spominje iz utakmice u utakmicu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vanderlei Luxemburgo, aktualni je trener brazilskog velikana Flamenga, 'drznuo se' kritizirati Brazilski nogometni savez koji je nedavno donio odluku da se ograniči broj igrača u momčadima kada je u pitanju domaće prvenstvo. Luxemburgo je rekao da je to loše za mlade igrače koji neće stoga imati priliku dokazati se na velikoj sceni, zbog čega ga je Savez kaznio s dvije utakmice suspenzije.

Luxemburgo ni tu odluku nije najbolje prihvatio, pa je na konferenciji za novinare povukao pomalo bizaran potez. Nakon što je objasnio cijelu situaciju prisutnim novinarima, Luxemburgo je uzeo komad ljepljive trake (duck tape) i nalijepio si je preko usta. 

Nakratko ju je skinuo, rekao jasno da ne prihvaća suspenziju Saveza i da neće popustiti u borbi protiv takve odluke, te potom vratio traku na usta i napustio konferencijsku dvoranu. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider