Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Loše sam prošao...'

Kaos u britanskom zatvoru: Charles Bronson napao 12-oricu čuvara!

Charles Bronson, nasilni britanski kriminalac i navijač Tottenhama koji je od zadnjih 40 godina samo četiri mjeseca proveo na slobodi, napao je 12 čuvara u zatvoru bijesan zbog Arsenalove pobjede nad Hull Cityjem u finalu FA Cupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čovjek istog imena i prezimena kao poznati pokojni američki glumac, okorjeli je navijač Tottenhama, iako taj klub vjerojatno nije baš ponosan na dotičnog 61-godišnjeg navijača.

U zatvor je Charles Bronson prvi puta dospio 1974. godine, kao 22-godišnjak, zbog oružane pljačke poslovnice pošte. Lokalni mediji portretiraju ga najnasilnijim i najopasnijim britanskim zatvorenikom, koji je 36 godina proveo u samici. Zbog pljačke i otmice služi doživotnu zatvorsku kaznu.

Bronsona je kao navijača Tottenhama silno naljutila pobjeda Arsenala u finalu FA Cupa. Čovjek se namazao s maslacem vjerujući kako će time otežati posao zatvorskim čuvarima koje je napao u zatvoru. Njih je bilo 12, pa se nije baš najbolje proveo…

''Imao sam još jednu gužvu. Ovoga puta s desetak čuvara u dvorištu. Imao sam svoje razloge i radije bih progutao zube nego ponos. Nažalost, loše sam prošao, polomljena su mi rebra. Bio je sunčani vrući dan, Arsenal je igrao protiv Hulla i želio sam pobjedu Hulla, jer sam navijač Tottenhama'', opisao je svoju akciju i svoje motive zloglasni zatvorenik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider