Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nova frizura?

Ana Ivanović u novom izdanju: Nikad ne bih mogla biti - plavuša

Ana Ivanović imala je zanimljivu vožnju odnosno intervju za službenu televiziju Roland Garrosa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ana Ivanović završila je svoj put u Roland Garrosu u osmini finala gdje ju je zaustavila poljska tenisačica Agnieszka Radwanska laganom pobjedom 6-2, 6-4. Iako su mnogi očekivali zanimljiv i uzbudljiv susret između igračica potpuno različitih teniskih stilova, Poljakinja je sjajnom igrom ipak odlučila to uskratiti svim ljubiteljima tenisa.

No, Ivanović ej svoj status zvijezde potvrdila velikim zanimanjem medija. Vjerojatno Radwanska neće nikada biti toliko zastupljena u medijima, a sve zahvaljujući atraktivnom izgledu srpske tenisačice.

Ona je u Parizu omiljena i jer je 2008. osvojila Roland Garros. Te trenutke opisala je i u ovom intervjuu za službenu stranicu turnira. Otkrila je i tko je bio njen idol u mladosti te kako je uopće završila s reketom u ruci.

Na samom kraju ovog intervjua u vožnji, navukla je periku u stilu Marilyn Monroe te poručila kako ipak nikad ne bi bila plavuša...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider