Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Znam da je teško, ali...'

Janica Kostelić čestitala Božić: Ovo je njena dirljiva poruka

Janica Kostelić uputila je preko svog bloga čestitku za Božić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naša najbolja sportašica ikad, osvajačica četiri zlatne i šest olimpijskih medalja u skijanju napisala je poruku koju prenosimo u cijelosti. Janica Kostelić se davno oprostila od profesionalne karijere i sad uživa u praćenju brata Ivice na utrkama Svjetskog kupa.

"Napokon doma... :) Uvijek mi se lijepo vratiti doma, pogotovo kad toliko dugo izbivamo, ali u ovo doba godine mi je još ljepše.

Zato jer dolazimo doma za Božić, jedno od mojih najdražih razdoblja u godini.

Volim taj božićni ugođaj i veselim se svemu, obiteljskom druženju, kićenju bora, dobrom raspoloženju i – maminim fritulama :)...

Novu godinu dočekat ćemo u Innerkremsu. Trebali smo biti u Münchenu, međutim city event je otkazan zbog problema sa snijegom, pa smo mi u svojoj staroj bazi :) Tako će nam prva sljedeća utrka biti ona u Zagrebu.

Znam da je i kod nas malo toplije nego bi bilo idealno, ali koliko čujem problema sa stazom ne bi smjelo biti, a s obzirom na 10-godišnje iskustvo svih ljudi koji gore mukotrpno rade uvijek u ovo vrijeme, sigurna sam da će sve biti super.

A prije nego se vidimo na Sljemenu, želim vam da uživate u Božiću. I mada znam da je mnogima teško, da možda imaju više razloga za tugu i brigu nego veselje, probajte je zaboraviti bar ovih dana, i uživati u sitnicama. Kao što su mamine fritule :). Znate kako kažu, sreća je u malim stvarima :).

Želim vam puno ljubavi, radosti, smijeha i odmor od svih briga. Bar ovog Božića...I neka potraje čim duže...", poručila je Janica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider