Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'kako je samo vole'

Neymar i Rakitić proslavili naslov svjetskog prvaka uz hrvatske slastice

Nogometaši Barcelone po treći su put osvojila naslov Svjetskog klupskog prvaka nakon što su u Yokohami s 3:0 slavili protiv River Platea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kakva godina za Ivana Rakitića. Hrvatski reprezentativac okrunio se petim trofejem u 2015. godini nakon što je Barcelona osvojila naslov Svjetskog klupskog prvaka. U nedjeljnom je finalu s 3:0 slavila protiv River Platea.

Rakitić je tako trostrukoj kruni iz prošle sezone (Liga prvaka, Kup kralja i prvenstvo) pridodao još naslove u UEFA-inom superkupu i netom završenom Svjetskom prvenstvu klubova. Osim trofeja na klupskoj razini Rakitić se okitio i naslovom najboljeg sportaša Hrvatske po izboru sportskih novinara.

Sve te uspjehe naš je reprezentativac odlučio zasladiti Domaćicom, hrvatskim proizvodom koji je podijelio s Neymarom i Douglasom, te fotografiju neopisivnog zadovoljstva objavio na Instagramu.

"Kako Neymar i Douglas vole pojesti Domaćicu", napisao je uz fotografiju Rakitić.

Osim što ih je upoznao s hrvatskim nogometnim kvalitetama, Rakitić je ovog vikenda upoznao svoje suigrače, između kojih i ponajboljeg nogometaša svijeta Neymara, s hrvatskim slasticama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider