Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ispunit će mu se san

Napokon dočekao: Najbrži čovjek svijeta će zaigrati za ManUtd?

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt napokon bi trebao pokazati nogometne vještine u klubu svojih snova - Manchester Unitedu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako se plan ostvari, jamajčanski atletičar bi trebao biti poseban gost u utakmici koju će United odigrati sljedeći mjesec u čast Riju Ferdinandu. Klub je odlučio nagraditi svoga braniča za više od jednog desetljeća vjernosti, a tim povodom će na Old Traffordu 9. kolovoza odigrati prijateljsku utakmicu protiv Seville.

Slavljenik je, prema pisanju The Suna, uspio nagovoriti menadžera Davida Moyesa da u tom dvoboju zaigra i Bolt, veliki navijač ''crvenih vragova'' i prijatelj s mnogim igračima engleskog prvaka. Olimpijski pobjednik i svjetski rekorder na 100, 200 i 4x100 metara više je puta izražavao želju da jednog dana nastupi u dresu Uniteda, a uskoro bi mu se to konačno moglo i ispuniti.

Međutim, problematičan je termin utakmice. Dan kasnije, naime, u Moskvi počinje Svjetsko prvenstvo, a Bolt bi odmah trebao biti u akciji u kvalifikacijama ''stotke''. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider