Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
Bio i ostao 'brijač'

18 prostitutki za ludu noć: Slavni Brazilac opustošio bordel

Adriano Leite Ribeiro, skraćeno Adriano, u Italiji poznat i pod nadimkom Imperator, zapamćen je po nekim briljantnim partijama koje je pružao u dresu Brazila, Rome i Intera, ali još više po aferama i skandalima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekoć velikog brazilskog talenta uništili su alkohol i burni provodi pa danas nastupa u francuskom drugoligašu Le Havreu gdje pokušava obnoviti karijeru. Međutim, čini se da od toga neće biti ništa. Iako je u veljači proslavio 33 rođendan, Adriano se nije promijenio, još uvijek živi život punim plućima, „partija i brije“ sto na sat. To zaključujemo sudeći prema informacijama koje stižu iz Brazila.

S petka na subotu u Rio de Janeiru priredio je zabavu na koju je, među ostalim, pozvao 18 prostitutki kako bi počastio društvo. To ga je zadovoljstvo stajalo 30.000 eura. Prema informacijama brazilskih medija, zabavu je organizirao u luksuznom hotelu u blizini slavne plaže Copacabane. Unajmio je jedan kat hotela samo za sebe i svoje društvo. Prostitutke je angažirao iz obližnjeg bordela. Navodno su stalni gosti bordela ostali zatečeni nastalom situacijom.

Požalili su se novinarima kako za pošteno zarađeni novac nisu mogli dobiti adekvatnu uslugu zbog hira nogometne zvijezde. Adriano je po djevojke došao u društvu poznate samba grupe koja je na zabavi bila zadužena za održavanje dobre atmosfere. Kada je kucnuo čas isplate u rano subotnje jutro, Adriano je prema kazivanju djelatnika hotela izvadio iz džepa oko 60.000 dolara i u kešu poplaćao troškove. Kao i obično, bio je široke ruke, konobari, „tamburaši“ i „prijateljice noći“ dobili su i bonus.

Adriano je u karijeri igrao za neke od najvećih brazilskih klubova kao što su Flamengo, Corinthias, Sao Paulo i Atletico Paranaense, a u Europi se okušao u Interu, Fiorentini, Romi i naposljetku u Le Havreu. Za Brazil je odigrao 48 utakmica i postigao 27 golova. S Interom je osvojio četiri titule talijanskog prvaka, s Flamengom jedno brazilsko prvenstvo, a s Brazilom Kup konfederacija 2005. i Copa Americu godinu prije, gdje je izabran za najboljeg igrača turnira. Nastupio je na Svjetskom prvenstvu 2006. u Njemačkoj, gdje je igrao je i protiv Hrvatske. Napadački kvartet Kaka, Ronaldinho, Adriano i Ronaldo ostaje za sva vremena.

Iako se ne može reći da je imao lošu karijeru, s obzirom na talent i potencijal ipak je mogao i trebao puno više napraviti. Na vrhuncu karijere važio je za prototip modernog napadača, imao je vrhunski spoj iznimne fizičke snage, hitrine i brazilske tehnike, no zbog neurednog života i svojeglavosti nije uspio do maksimuma razviti sve svoje potencijale. Šteta. Ne znamo hoće li jednom požaliti zbog nogometa, ali moći će mirne duše zapjevati "živio sam burno, pravio skandale..."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider