Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nesvakidašnja scena

Cantona mu je uzor: Igrač preskočio ogradu i krenuo mlatiti navijača!

Preskakanje preko ograde na nogometnim utakmicama nije rijetka pojava. No, prava je rijetkost da je nogometaš taj koji se odlučio preskočiti ogradu, kao što se dogodilo na jednoj utakmici u Iranu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obično su nogometaši ili suci ti koji moraju strahovati što će učiniti gledatelj ili gledatelji koji preskoče ogradu i stupe u igralište.

Da može biti i obratno, pokazao je video-isječak s jedne utakmice u Iranu. Nije poznato o kojem je natjecanju riječ, kojim klubovima i kako se zove igrač koji je odlučio preskočiti ogradu i fizički napasti navijača koji je, čini se, bio potpuno usamljen na tom dijelu tribine.

Putem nervoznog nogometaša, kojeg su vjerojatno izbezumili komentari tog nesretnog gledatelja, ubrzo su krenuli i neki njegovi suigrači. Ne vidi se baš jasno jesu li zapravo krenuli obuzdati i zaustaviti svog suigrača ili mu se pridružiti u ''cipelarenju''... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider