Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nije imao mnogo

Ibra ne zaboravlja od kuda je: Moja mama je iz Hrvatske, a otac iz Bosne

Zlatan Ibrahimović u reklami za jednog proizvođača automobila naglasio je da nikada nije zaboravio svoje korijene.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Švedskom napadaču Zlatanu Ibrahimoviću otac Šefik je iz Bosne i Hercegovine, a majka Jurka iz Škabrnje kod Zadra. Navodno se nudio Hrvatskoj za koju je želio igrati, ali u HNS-u nije bilo sluha što je bila jedna od najvećih pogreški.

''Ovo nije moj dom, dolazim s drugog mjesta. Moj mama je iz Hrvatske, a otac iz Bosne. A ja sam odrastao u malom predgrađu u Švedskoj'', kaže Ibrahimović i dodaje:

''Nisam imao mnogo dok sam odrastao. Samo nemiran um i velike snove. Želio sam ići dalje od bilo koga drugoga. I to sam napravio na svoj način. Radio sam napornije nego bilo tko, u Ajaxu, Juventusu, Interu, Barceloni, Milanu i Parizu. Slušao sam, ali nisam uvijek pratio. Znao sam što je najbolje za mene. Šanse ne dobivaš - uzimaš ih. Ideš svojim putem, ali nikada ne zaboravljaš odakle si došao.''

34-godišnji Ibrahimović završio je epizodu u PSG-u i uskoro će objaviti ime novog kluba. Engleski mediji pišu da bi to mogao biti Manchester United kojega je preuzeo Jose Mourinho, ali počeo se spominjati i povratak u rodni Malmo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider