Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svaka čast

Gesta koja je dirnula cijelu Ameriku: Svi pričaju o tom susretu...

Matt Kemp jedan je od najpopularnijih i najboljih igrača bejzbola u Americi. Osim što je dva puta bio izabran u All Star Team, u showbizz krugovima poznat je i kao bivši Rihannin dečko.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ujedno je Matt Kemp i najplaćeniji igrač Los Angeles Dodgersa jer je prije dvije godine potpisao rekordni ugovor u povijesti kluba, koji mu u osam godina osigurava prihod 160 milijuna dolara.

No, Kemp je i autor geste koja je oduševila i rasplakala Ameriku. Prošle nedjelje, nakon 4-3 poraza od San Francisco Giantsa, Kemp je došao do teško bolesnog navijača Joshue Jonesa i potpisao mu se na bejzbol loptu. Kratki susret s neizlječivo bolesnim devetnaestogodišnjakom, Kempa je toliko dirnuo da mu je nakon potpisane lopte, poklonio i svoju kapu, dres i tenisice.

Iskrena gesta čovjeka koji je od prije poznat po svom humanitarnom radu i zalaganju za nezbrinutu i siromašnu djecu. Netko iz Joshuine pratnje cijeli je događaj snimio mobitelom, a snimka je u kratkom vremenu postala internetski hit.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider