Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Otkrio kako je živjeti s Gazzom

'Gascoigne je pio dvije litra gina dnevno i ubrizgavao si kokain'

Posrnuli engleski nogometaš Paul Gascoigne nalazi se na odvikavanju u SAD-u, a dok se on "skida" s alkohola i droga, njegov donedavni cimer, Shane Abbott, otkrio je engleski medijima kako je to bilo živjeti s 'Gazzom'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Paul Gascoigne pio je dvije litre gina i 15 boca piva Stella Artois samo dan prije nego što je hitno prebačen u kliniku za odvikavanje!'', otkrio je Abbott i dodao:

''Također, uzimao je do 30 pilula antidepresiva Valiuma te si ubrizgavao kokain.

Abbott ga je snimio u trenucima najgorega stanja i zatim mu to pokazao kako bi ga natjerao da se promijeni, ali nije bilo koristi.

''U trenucima najvećega ludila znao je uzimati i do 10 Valiuma odjednom, a jednom sam ga uhvatio u kupaonici spuštenih hlača, kako ubrizgava kokain u nogu'', kazao je Gazzin bivši cimer.

Prije nekoliko dana Gascoigne je pod prisilom mnogih nogometnih radnika na Otoku, njegovih bivših suigrača i prijatelja s travnjaka, te Udruženja profesionalnih nogometaša u Engleskoj, otišao u Sjedinjene Države po spas. Primljen je u kliniku za odvikavanje od alkohola Cottonwood u državi Tuscon, no zbog kritičnog stanja je cijelu noć sa subote na nedjelju proveo na odjelu za intezivnu njegu.

''Pričao sam s liječnicima koji se brinu o Paulu. Napustio je odjel intezivne njege i njegovo je stanje pod potpunom kontrolom. Trebat će još nekoliko dana da se potpuno oporavi, a potom su liječnici najavili da će nastaviti s rehabilitacijom odvikavanja od alkohola'', izjavio je u ponedjeljak nekadašnji Gascoignev suigrač iz Tottenhama Gary Mabbutt. (TS / VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider