Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ima 'preporuke'

FOTO Želi zavladati srpskim nogometom: 'Ipak ja najbolje znam s igračima'

Starleta Nataša Šavija najozbiljnije misli biti kandidat za predsjednika Srpskog nogometnog saveza...

Starleta Nataša Šavija u posljednje je vrijeme iznimno popularna u Srbiji, a slavu je stekla nastupom u "Parovima". U toj je emisiji, između ostalog, pažnju na sebe privukla izjavom da je spavala s pola nogometne reprezentacije, a sada je ta priča dobila svoj nastavak.

Naime, Šavija tvrdi da želi u potpunosti ući u nogomet jer je uvjerena da bi ona mogla motivirati reprezentativce. Štoviše, ne želi samo u reprezentaciju, već je uvjerena da bi dobro vodila Savez.

"Istina je, željela bih postati predsjednik nogometnog saveza Srbije (FSS). O sadašnjem predsjedniku Saveza Tomislavu Karadžiću imam dobro mišljenje, ali neka se ne ljuti - ipak ja najbolje znam s nogometašima", rekla je srbijanskim medijima Šavija.

Ova atraktivna starleta tvrdi da je ozbiljna u namjeri, a već razmišlja o suradnicama. Očito joj je uzor Čileanka Danielle Chavez, atraktivna Čileanka koja tvrdi da je spavala s Cristianom Ronaldom, a koja je nedavno sve iznenadila najavom da će pokušati preuzeti nogometni Savez u Čileu.

Situacija u Srpskom nogometnom savezu nikada nije bila gora nakon novog neuspjeha u kvalifikacijama, ovoga puta za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine. Srbija je kvalifikacije okončala na pretposljednjem mjestu skupine s četiri osvojena boda iz osam utakmica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider