Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Raskošno vjenčanje

FOTO Rakitić i lijepa mlada izazvali pometnju: Turisti pohrlili pred katedralu

Sjajna godina za Ivana Rakitića na poslovnom i privatnom planu...

Nakon što je s Barcelonom osvojio „el tripleteu“, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić danas se crkveno oženio sa svojom izabranicom Raquel Mauri u njezinoj rodnoj Sevilli, gdje je Rakitić proveo tri nezaboravne sezone.

Svečana ceremonija vjenčanja održana je u poznatoj seviljskoj katedrali, u središtu starog grada. Vjenčanje je bilo prilično otmjeno. Na užarenom andalužanskom suncu, bilo je 34 stupnja Celzijevih, Ivan je stigao u starinskom Rolls-Royceu, a Raquel u elegantnoj kočiji koju su vukla četiri prekrasna konja.

Nakon religijske ceremonije, par je izašao pred okupljeno mnoštvo ispred katedrale i brojne fotografe. Brojni su građani i turisti pohrlili pogledati mladence. Rakitićevo crkveno vjenčanje bila je udarna vijest dana u Sevilli, gdje hrvatskog veznjaka i dalje iznimno cijene i poštuju. Ivan i Raquel upoznali su se nedugo nakon što je Hrvat prešao iz Schalkea u Sevillu 2011.

Par je imao civilno vjenčao još u travnju 2013., dok je Rakitić još bio igrač Seville. U međuvremenu su dobili kćer Altheu koja će u srpnju napuniti dvije godine. Hrvatski nogometaš ostavio je veliki trag u Sevilli. Kao kapetan odveo ju je do naslova Europske lige prošle godine, a potom je prešao u Barcelonu s kojom osvaja i Ligu prvaka. Time je postao prvi nogometaš kojem je uspjelo osvojiti ta dva trofeja zaredom u različitim dresovima.

Nakon ceremonija crkvenog vjenčanja, Ivan i Raquel i njihovi gosti uputili su se na banket koji je priređen u pitoresknoj okolici Seville, u mjestu Gerena. Vjenčanju su, među ostalim, nazočili Rakitićevi prijatelji i poznati nogometaši Alen Halilović, suigrač iz Barcelone i hrvatske reprezentacije, te mogući novi član Seville, gdje bi mogao stići na posudbu, Argentinac Nico Pareja, Srbin Ivica Dragutinović, Nijemac Piotr Trochowski, Kamerunac Stéphane Mbia te sportski direktor Seville Ramón Rodríguez 'Monchi'.

Primijetili ste da osim Halilovića nema Rakitićevih suigrača iz Barcelone. Istog dana oženio se i Pedro. Na njegovo vjenčanje došli su brojni igrači Barcelone. Pedro je ipak puno duže u Barceloni od Rakitića.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider