Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Šali li se?

FOTO Nezabilježeni pokušaj pronalaska pojačanja

Nogometni menadžer agencije Yamvi Sports Richie O'Dare pokušat će na dosada nezabilježeni način pojačati redove španjolskog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

O'Dare je menadžer koji je putem svog profila na društvenoj mreži LinkedIn objavio post da traži dvojicu centralnih veznih nogometaša da pojačaju redove španjolskog trećeligaša, pretpostavlja se CD Guijuela. Kao da post sam po sebi nije dovoljno čudan, O'Dare ga je odlučio još malo začiniti.

Naime, u postu ne traži bilo kakve veznjake, već one s europskom putovnicom, mlađe od 25 godine, koji igraju poput Xavija (Barcelona) i Tonija Kroosa (Real Madrid), te da su pritom besplatni?!

"Trebam dvojicu igrača, s europskom putovnicom, karakteristika poput Xavija ili Kroosa. Trebam ih za momčad španjolskog trećeligaša, koji ima velike šanse da dogodine zaigra u drugoj ligi. Mjesečna plaća iznosi 1300 eura, maksimalna dob igrača mora biti do 25 godina. Igrači moraju biti BESPLATNI i biti spremni putovati u narednih šest dana", napisao je nogometni menadžer.

Ukoliko čovjek na ovaj način zaista uspije pribaviti neotkrivenog talenta, bit će to uistinu najbolji posao svih vremena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider