Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Afera u Madridu

Fatalna Caroline: Mlade belgijske zvijezde u seks skandalu!

Belgijska nogometna reprezentacija, suparnik Hrvatskoj u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, suočila se nedavno sa seksualnom aferom unutar svojih redova…

U glavnim su ulogama bili Kevin de Bruyne i Thibaut Courtois, igrači Chelseaja koji ove sezone igraju na posudbi. De Bruyne je član Werdera, a Courtois čuva vrata madridskog Atletica. Prema pisanju belgijskog trač-magazina Storyja, De Bruyneova djevojka Caroline Lijnen je iza njegovih leđa imala seksualnu aferu s Courtoisom.

Dok je Werder u siječnju bio na pripremama u Turskoj, Lijnen se počastila izletom u Madrid, ali i izletom iz tadašnje veze. Nekoliko tjedana kasnije De Bruyne je saznao za aferu i okončao vezu s Lijnen koja se vratila u Belgiju. Ofenzivni veznjak Werdera je navodno bio shrvan, a početkom ožujka je dobio dozvolu kluba da dva dana propusti trening ''zbog privatnih problema''.

Unatoč svemu, dvojica su se nogometaša pomirila tijekom priprema belgijske reprezentacije za dvoboje protiv Makedonije prošli mjesec. Potvrdio je to i glasnogovornik Belgijskog nogometnog saveza Stefan van Loock.

''Ne osporavamo da je bilo privatnih problema između Courtoisa i De Bruynea. Ali, razgovarao sam s obojicom i potvrdili su mi da je to iza njih. Dečki ponovno razgovaraju, čak se i međusobno šale. Istina je i da je izbornik Marc Wilmots pričao s obojicom i da cijeli slučaj nije imao utjecaja na reprezentaciju'', objasnio je Van Loock.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider