Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mali genije

Evo tko je 11-godišnja internet senzacija i hit svečane lože!

Maleni dječak iz Liverpoola postao je pravi internet hit nakon 'upada' na dodjelu medalja Chelseaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada smo u prijenosu dodjele medalja nakon finala Europske lige, u kojem je Chelsea pobijedio Benficu, vidjeli plavokosnog dječaka pomislili smo kako se radi o sinu nekog člana Chelseaja.

No, maleni 'bezobraznik' kojeg je netko iz osiguranja brzo odvukao s podija ustvari je Louis Kearns, navijač Liverpoola koji je s ocem stigao u Amsterdam gledati finale. Navodno je tražio svoje idole Fernanda Torresa i Rafu Beniteza koji su nekad bili u klubu s Anfielda.

Dječak je zbunio Michela Platinija koji je predavao medalje igračima, no na kraju je uspio dobiti fotografiju za uspomenu '1 na1 s prvim čovjekom UEFA-e. Čini se kako je maleni Louis prije internet slave postao i prava senzacija te večeri u svečanoj loži Amsterdam Arene.

Naime, uspio je fotografirati za uspomenu i s Guusom Hiddinkom, Andrejem Ševčenkom, Pierluigijem Collinom, Patricko Kluivertom, Johnom Terryjem, Edenom Hazardom, Dembom Ba i Cristianom Eriksonom.

Mali, svaka ti čast...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider