Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
smijeh do suza

Urnebesno! Cantona uništio Engleze 'kandidaturom' za izbornika

Engleska je čini se dobila 'najozbiljnijeg' kandidata za mjesto izbornika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Neočekivano ispadanje s Eura popraćeno ostavkom. Povijest se u Engleskoj ponovila u posljednjih nekoliko dana", započeo je svoju 'kandidaturu' za mjesto novog izbornika Engleske legendarni napadač Manchester Uniteda Eric Cantona.

U komičnom videu koji je objavljen na Eurosportu Cantona je otkrio što sve planira napraviti ukoliko ga na 'referendumu' navijači izaberu za novog menadžera.

"Čuo sam poziv Engleskog nogometnog saveza koji je rekao 'krećemo u potragu za najboljim čovjekom za ovaj posao koji ne mora nužno biti Englez'. Stoga se ja, samoproglašeni ambasador nogometa, kandidiram za tu poziciju", rekao je Cantona pa krenuo s 'predizbornim obećanjima'.

"Ja, Eric Cantona, potencijalni menadžer Engleske, obećajem da nikada neću izgubiti od malog smrznutog otoka kojem je vratar filmski redatelj, a pomoćni trener zubar".

"Ja, budući engleski izbornik, obećajem da ću se moliti nogometnim bogovima da prekinu s engleskom vratarskom kletvom (misleći pritom na Joea Harta)".

"Ja, menadžer engleske, ću tražiti diva Harryja Kanea da ne izvodi krucijalne prekide i kornere nego da ide na drugu vratnicu i napada loptu glavom. Posebno ako namjerava te jeb... slobodne udarce slati na mjesec".

"Ja, menadžer Engleske, neću tijekom utakmica govoriti na način da rukom prekrivam usta kao da: 1) Imam veliku tajnu koju nitko na ovome svijetu ne smije znati, 2) Repam nekoliko rima sa svojim dečkima, 3) Imam loš zadah, 4) Sve prethodno navedeno".

"Ja, menadžer Engleske, uvjeravam vas da imam potreban pedigre za ovaj posao. Naime, rođen sam 1966. godine kada je Engleska osvojila naslov svjetskog prvaka. Svoj jedini".

"Ja, menadžer Engleske, neću nikada kritizirati Waynea Rooneyja... osim ako ne promijeni klub", rekao je Cantona pa poljubio dres Manchester Uniteda čiji je bio član, te čiji je aktualni član Rooney.

"Ja, menadžer Engleske, pristajem da se odreknem službene titule 'Eric The King' i prihvatim skromniju titulu "Eric The Boss".

"Ja, menadžer Engleske, donijeti ću reprezentaciji malo 'Je ne sais quoi' (ne znam ni ja što). Donijet ću joj nešto, ali zvuči puno bolje na francuskom".

"Ja, menadžer Engleske, uzet ću Sir Alexa Fergusona za svog posebnog savjetnika i svog dobrog prijatelja Petera Schmeichela za pomoćnika. Znači, za istu cijenu dobit ćemo Tintina i kapetana Haddocka".

"Stoga sada, predlažem referendum... još jedan (referirajući se na Brexit). Ako me želite glasajte s #Canto-Yes, a ako me iz kojeg čudnog razloga ne želite #Canto-no. Moja i vaša sudbina su u vašim rukama".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider