Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bizaran incident

Emir Spahić zgrozio Nijemce gušenjem glasnogovornika kluba

Emir Spahić, 32-godišnji bosanski nogometaš i od ovog ljeta član Bayera iz Leverkusena, iz banalnih je razloga eksplodirao i gušenjem se odlučio obračunati s glasnogovornikom svog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastradao je glasnogovornik Dirk Mesch i to zbog toga što je bio - krivi čovjek, na krivom mjestu i u krivo vrijeme.

Cijeli je slučaj krenuo zato jer je Spahić parkirao svoj automobil ispred stadiona na mjesto koje je rezervirano za klupskog predsjednika Wolfganga Holzhausera. I tu kreću muke za Mescha jer je dobio zadatak obavijestiti Emira Spahića da pomakne svoj automobil.

Mesch je napravio "grešku u koracima" što nije otišao obavijestiti Spahića (možda ga u tom trenutku nije mogao pronaći), pa je sam odlučio pomaknuti automobil s kritičnog mjesta. Međutim, Spahić je vidio nepozvanog vozača njegovog automobila, te je došao do Mescha, izvukao ga iz automobila i počeo gušiti.

Situacija se nije dodatno razbuktala, već su slučajni svjedoci svega primirili razularenog Dubrovčanina.

Iz kluba su se, pak, očitovali o ovom slučaju, no niti su najavili sankcije za Spahića, niti su posvetili svemu veliki prostor. Sve je objašnjeno kao "manji incident".(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider