Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'nije moj tip'

'Popljuvala' Ronalda i oduševila Ibru: 'Vrlo dobro, baš to tražimo'

Izašao je novi video u kojem Zlatan Ibrahimović osobno intervjuira buduće zaposlenike.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Treći u nizu promotivnih videa jednog brenda u vlasništvu Zlatana Ibrahimovića opet je nasmijao njegove navijače, ali ne samo njih. Sjećamo se kako je Ibra u prvom videu intervjuirao mladića na razgovoru za posao, a u drugom je izbezumio dostavljača.

Sada je na red došla i jedna djevojka iz Finske koja se prijavila za posao prodavačice. Ibru je odmah malo impresionirala što se prodaje tiče, a onda ju je pokušao zbuniti pitanjem tko joj je najboklji nogometaš.

Ova se malo zbunila i izabrala jednog nogometaša što nije otkriveno u videu. Ibra ju je upitao da li zna s kime razgovara i da joj o tome ovisi posao. No, mlada Finkinja je odgovorila kako je bilo preočito da izabere baš svog budućeg šefa.

''Ok, pošteno'', priznao je Šveđanin.

Onda ju je pitao za jednog drugog nogometaša, čiji je identitet također ostao skriven, no većina medija je sudeći po odgovorima djevojke logično zaključila kako se radi o Cristianu Ronaldu.

''Ne volim ga. On je glumac, pada prelako i uvijek mora izgledati savršeno s puno gela na kosi. Nije uopće moj tip'', iskrena je bila kandidatkinja za posao zbog čega je dobro nasmijala slavnog nogometaša.

''Iskrenost je upravo ono što tražimo. Hvala Nicole'', rekao je zadovoljni Ibra i napustio prostoriju, a ova se upitala je li to uistinu bio Zlatan Ibrahimović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider