Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pokušaj spašavanja

Dirljiva gesta Cristiana Ronalda: Sjećate se ovog?

Portugalska zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo pisao je okružnom tužitelju u Miamiju i zamolio ga da odbaci optužnicu protiv navijača koji je ljetos utrčao na teren kako bi ga zagrlio…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijač Ronald Gjoka je, podsjećamo, utrčao na travnjak tijekom prijateljske utakmice između Real Madrida i Chelseaja igrane u kolovozu u Miamiju. Gjoka je došao do Ronalda i zagrlio ga, a Portugalac mu je uzvrtio na isti način.

Američke vlasti nisu, međutim, imale sluha za mladićevu avanturu. Gjoka je uhićen i optužen za ometanje posjeda i remećenje javnog reda. Osuđujuća presuda bi mu mogla donijeti izbacivanje s fakulteta i deportaciju u rodnu Albaniju.

''Gjoka razumije svoju pogrešku i važnost osiguranja. Nije zaslužio biti kažnjen zbog ovakve pogreške'', rekao je mladićev odvjetnik Richard Hujber koji je okružnom tužitelju priložio pismo slavnog nogometaša.

''Razumijem vaš položaj i važnost provođenja pravila i zakona. Međutim, s punim poštovanjem molim vas i vaš ured da preispitate svoju odluku i odbacite optužbe protiv mladića'', stoji u Ronaldovom pismu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider