Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Možete ga voljeti ili ne, ali...

Čudesna priča: Mourinho u stožeru zaposlio siromašnog čistača!

Jose Mourinho je zaista poseban, možete ga voljeti ili ne, ali morate mu priznati da je karizmatičan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Puno prgavih igrača vodio je u svojoj trenerskoj karijeri, ali velika većina njih ga obožava. Čak se i Marco Materazzi rasplakao kad je Portugalac napuštao inter. A to sve dovoljno govori o njemu.

Još jedna dirljiva priča objavljena je u Sports Illustratedu. Naime, Meksikanac Abel Rodriguez, siromašni čistač metroa iz LA-u, iz prve ruke osjetio je Mourinhovu srdačnost i ljubaznost.

Naime, Abel je došao u Madrid na El Clasico sa zadnjim novcima, a nije imao ni ulaznicu niti smještaj. Uputio se u trening kamp Reala, ali su ga čuvari potjerali pa se sjeo na trotoar. A onda je došao Jose Mourinho...

Mourinhova srdačnost

Mourinho je odlazio s treninga i u gomili je uočio Abela. Sjetio ga se jer je prošlog ljeta skupljao lopte na treningu Real Madrida u LA-u.

Što radiš ovdje, Amigo?, upitao ga je Mou. Meksikanac mu je tada objasnio da je prvi put u Europi te da mu je san otići na utakmicu Reala i Barcelone. Mourinho ga je tada pitao ima li ulaznicu, a Rodriguez mu je odgovorio kako još uvijek radi na tome.

Čistač postao ekonom Reala

'Special one' se tada pobrinuo za njega, osigurao mu hotelski smještaj i VIP ulaznicu za utakmicu, ali i ponudio nešto nevjerojatno. Abel je postao ekonom Reala na dvije utakmice; protiv Barcelone, ali i Manchester Uniteda u Ligi prvaka.

Njegovi prijatelji iz Meksika i SAD-a vjerojatno su na pod popadali kada su ga na TV-u vidjeli kako u odori Reala pomaže Ronaldu, Modriću i ostatku društva. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider