Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
šaljivdžija

VIDEO Dobre je volje samo kada zabija: Ronaldo provocirao suparnika

Iako je većina utakmice bila više manje frustrirajuća za Cristiana Ronalda, Portugalac je nakon postizanja pogotka pokazao smisao za humor...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida furiozno su protutnjali Sevillom gdje su sa 6:1 isprašili domaćina Betis i vratili se na diobu prvog mjesta zajedno s gradskim rivalom Atleticom. No bila je to više manje frustrirajuća večer za najboljeg igrača Reala Cristiana Ronalda.

Iako je 'kraljevski klub' zabio šest komada, Portugalac je morao čekati do same završnice da zabije svoj jedini. Njegovo raspoloženje odjedanput se živnulo, pa je nakon postizanja pogotka provocirao svog bivšeg suigrača u Realu, vratara Adana. Pogledao ga je i zauzeo stav koji je vratar Betisa imao u tom trenutku nakon što je primio šesti pogodak.

Bila je to najbolja utakmica Reala u ovoj sezoni, a posebno je dojmljiva bila kontra na samom kraju prvog poluvremena koju je okončao Isco. U svega šest poteza Real je od svog šesnaesterca stigao do gol-crte Betisa gdje je Isco pospremio dodavanje Pepea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider