Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
uzbunio Engleze

Oženio se drugom, supruga saznala preko FB-a pa se onesvijestila

Nogometaš Newcastlea Cheick Tiote ima dvije supruge i ljubavnicu, ali to mu nije nimalo čudno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovih dana engleske tabloide puni i životna priča Cheicka Tiotea. Veznjak Newcastlea poznat je po energičnoj igri na mjestu zadnjeg veznog, a sada su ga na Otoku upoznali i oni koji ne prate nogomet. Naime, Tiote se nedavno oženio u rodnoj Obali Bjelokosti – a već ima suprugu s kojom živi u jednom mjestu pokraj Newcastlea.

Ne samo to, od troje djece jedno ima s ljubavnicom. I to njemu nije nimalo čudno, kaže njegov agent za engleske medije jer je to normalno tamo otkud on dolazi. Tiote je musliman i kaže kako mu je poligamija dopuštena, iako se službeno više ne prakticira u toj zapadno-afričkoj državi.

Laeticia Doukrou nova je supruga Tiotea i siže u njegov dom u Newcastleu u kojem već živi dosadašnja mu supruga Madah. Ona se, pišu engleski mediji, onesvijestila kada je putem Facebooka vidjela fotografije s vjenčanja njenog supruga.

Tiote se povjerio prijateljima da mu nije jasno zašto Englezi dižu prašinu oko njegove poligamije. Prva supruga mu je navodno ipak sve oprostila, ali ljubavnica nije jer joj je navodno obećao kako će i nju oženiti.

U Newcastleu nisu htjeli komentirati ovaj slučaj. Kao da nemaju dovoljno problema, samo dno na ljestvici Premier lige i navijački pokret koji ultimativno traži odlazak menadžera Alana Pardewa.

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider