Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
A koga ne bi...

Bujna argentinska seks bomba 'sredila' Ronaldinha

Luana Chamorro muza je paragvajske Olimpije koja je prvoj utakmici finala Copa Libertadores pobijedila brazilski Atletico.

U prvom finalnom ogledu Copa Libertadores (južnoameričke verzije Lige prvaka), nogometaši paragvajske Olimpije iz Asunciona su na svom travnjaku pobijedili brazilski Atletico Mineiro s 2-0.

Alejandro Silva i Wilson Pittoni postigli su pogotke koje su približili njihovu momčad velikom uspjehu. Dakako, za konačan sud treba pričekati uzvratnu utakmicu iduće srijede u brazilskom Belo Horizonteu. Atletico će pokušati nadoknaditi minus od dva gola i tako po prvi put u povijesti doći do naslova pobjednika ovog natjecanja.

Gost iz Brazila je odigrao vrlo slabu utakmicu, pa je takav bio i jedan od njihovih aduta Ronaldinho, koji je zamijenjen u 65. minuti. Paragvajski mediji se šale da ga je 'sredila' bujna navijačica Olimpije Luana Chamorro.

Luana je muza kluba, a uoči utakmice je najavila kako će svojim atributima, koji se jasno mogu vidjeti i s terena, pokušati zbuniti Ronaldinha za kojeg je rekla kako je danas 'samo ime'.

Inače, Ronaldinha su tijekom 65 minuta koje je proveo na terenu nekoliko puta gađali kamenjem...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider