Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ona je ovlaštena

Atraktivna plavuša izluđuje Inter: Traži 3.5 milijuna eura

Mauro Icardi, Kovačićev suigrač u Interu, dao je otkaz svom dugogodišnjem agentu Abianu Moranu te je umjesto njega poslove povjerio svom ocu i svojoj supruzi Wandi Nari.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ne želim to uopće komentirati, sada radi s Wandom", kratko je rekao Morano, ne želeći otkriti detalje razlaza.

Wanda Nara je manekenka, javnosti poznata po tome što je prije bila u braku s Maxijem Lopezom, Icardijevim najboljim prijateljem i suigračem, ali ga je onda ostavila i napravila razdor među njima dvojicom. Dva argentinska nogometaša otada ne razgovaraju, a čak su se i odbili rukovati prije utakmice.

Nara će sada opet puniti medijske stupce, ali ovoga puta kao suprugova zastupnica. I odmah se bacila na posao - već je počela izluđivati Inter. Naime, od njih traži novi ugovor za svog supruga, a i znatno povećanje plaće. Argentinac je dosad dobivao 1.2 milijuna eura po sezoni, a sada traže 3.5 milijuna, plus pola milijuna eura bonusa. Kada bi uspjeli naći zajednički jezik s Interom, Mauro Icardi bi potpisao do 2019. godine.

Icardi je ove sezone za Inter odigrao 46 utakmica te postigao 24 pogotka i upisao šest asistencija. Je li dovoljno za drastično povećanje plaće? Saznat ćemo uskoro. Svog aduta u pregovorima zasigurno ima...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider