Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
zločesti dečko

Skupa zvijezda Bayerna izbačena iz reprezentacije kojoj je donio naslov

Novo pojačanje njemačkog prvaka Bayerna Arturo Vidal izbačen je iz čileanske reprezentacije uoči prijateljske utakmice protiv Paragvaja jer je na jutarnji trening došao u pijanom stanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenose čileanski mediji, Vidal se noć prije toga s prijateljima zabavljao u jednom noćnom klubu do kasnih sati zbog čega ga je izbornik Jorge Sampaoli izbacio iz nacionalne vrste. Vidalu ovo nije prvi takav incident. Posljednjih godina nekoliko puta je kažnjen zbog noćnih provoda.

Prije samo dva mjesca u alkoholiziranom stanju je tijekom Copa America slupao skupocjeni Ferrari. U nesreći je njegova djevojka teže ozlijeđena, dok je Vidal prošao s lakšim ozljedama. Vidal je nakon nesreće u suzama tražio oprost od navijača i čelnika saveza. Tamošnji savez je bio blag i nije ga izbacio iz reprezentacije, dok mu je vozačka dozvola oduzeta na dvije godine. Čile je potom osvojio naslov prvaka Južne Amerike i sve brzo zaboravljeno. Do novog ispada.

U listopadu prošle godine Vidala je njegov sada već bivši klub Juventus kaznio sa 100.000 eura jer se u pijanom stanju potukao u noćnom klubu. Vidal je ovoga ljeta za 40 milijuna eura preselio iz Juventusa u Bayern.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider