Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
što mu je to trebalo...

Zvijezda ostala bez prsta i 60 milijuna dolara: A hvalio se pred cijelom Amerikom

Zvijezdi američkog nogometa Jasonu Pierre-Paulu (26) amputiran je prst na desnoj ruci nakon što mu je za vrijeme proslave Dana nezavisnosti eksplodirala pirotehnička naprava u ruci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nesreća se dogodila prilikom proslave 4. srpnja, praznika kojim se slavi donošenje Američke deklaracije o neovisnosti 4. srpnja 1776. godine, kojom je proglašena nezavisnost od Velike Britanije.

U početku se činilo kako je obrambeni igrač New York Giantsa zadobio samo opekotine, no kasnije se pokazalo kako je ozljeda daleko teža. Samo dan prije nesreće Pierre-Paul je na Instagramu objavio fotografiju, koju je kasnije izbrisao, na kojoj pozira uz automobil koji je do vrha bio pun raznih pirotehničkih sredstava.

Mladi Amerikanac je ovoga mjeseca trebao potpisati novi 60 milijuna dolara vrijedan ugovor, no Giantsi su prekinuli pregovore.

Zanimljivo, Pierre-Paul nije jedini igrač NFL-a koji je 4. srpnja stradao od vatrometa. Sličnu nesreću imao je i igrač Tampa Bay Buccaneers CJ Wilson. Njemu su teško ozlijeđena dva prsta i postoji opasnost od amputacije. CJ Wilson je stradao u Lincolnton kada je s obitelji i prijateljima slavio Dan nezavisnosti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider