Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
apsolutna sreća

Sjećate se Afganistanca koji je oduševio svijet s Messijevim "dresom"?

Početkom 2016. godine na društvenim mrežama osvanula je fotografija petogodišnjeg Afganistanca koji je običnu plastičnu vrećicu pretvorio u Messijev argentinski dres...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjećate se dječaka koji je postao viralni hit kada je njegova fotografija s improviziranim dresom Lionela Messija obišla internetski svijet? Murtaza Ahmadi konačno je nakon 10 mjeseci upoznao svog idola i po mnogima najboljeg nogometaša svijeta Messija.

Fotografija šestogodišnjeg Ahmadija koji na sebi ima plastičnu vrećicu s okomitim plavo bijelim crtama, brojem 10 i rukom napisanim imenom Messi obišla je svijet početkom ove godine. Stvar je otišla toliko daleko da su BBC i Unicef udruženim snagama pronašli Murtazu u ruralnom dijelu Afganistana i donijeli mu potpisani dres Lionela Messija. Barcelona je navodno bila i uputila poziv malom dječaku da posjeti Nou Camp i upozna svog idola, no to je bilo prolongirano sve dosada jer je obitelj Ahmadi morala pobjeći iz države zbog konstantnih prijetnji smrću.

Murtaza je živio u Pakistanu posljednjih nekoliko mjeseci, a sada je zajedno sa svojim ocem otputovao u Katar gdje se trenutno nalazi momčad Barcelone. Messi je odmah prepoznao svog velikog obožavatelja te mu najprije uz veliki osmijeh pružio ruku, a kasnije ga je primio u ruke te podigao za brojne novinare čiji su fotoaparati okidali k'o ludi.

Dječak je i ovoga puta imao Messijev dres na sebi, ali onaj Barcelonin, a prema izrazu njegovog lica to mu je bio najsretniji dan u životu!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider