FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Memorijal ''Zlatko Hrbić''

Boksački EP 'u malom' ovog vikenda u Zagrebu

U zagrebačkoj dvorani 'Peščenica” gledat ćemo dvodnevni boksački spektakl: u subotu 9. ožujka od 18.30 sati na rasporedu su polufinala, a u nedjelju 10. ožujka od 11 sati gledat ćemo finala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Memorijal ''Zlatko Hrbić'' (9-10. ožujka u Zagrebu, u sportskoj dvorani 'Peščenica') uz Talijane i Mađare dolaze i Rusi, što čitavom natjecanju daje dodatnu kvalitetu i novu dimenziju. Naše boksačke uzdanice morat će se itekako pomučiti da u takvoj konkurenciji osvoje neko zlato.

Stiže nam europski prvak u teškoj kategoriji, Ivan Verjasov, koji sad nastupa u superteškoj (iznad 91 kg). Do 81 kg Rusi šalju Nikitu Ivanova, europskog viceprvaka iz Ankare. To je isto ono europsko prvenstvo i ista kategorija gdje je naš Hrvoje Sep svojedobno osvojio broncu, a u polufinalu je izgubio upravo od strašnog Nikite.

Superbrzi Rus Gamzat Gazalijev u kategoriji do 75 kg nova je zvijezda WSB-a, a ništa manji respekt ne izazivaju niti imena Aleksandra Soljanikova, “Munje iz Čeljabinska” (prvaka Rusije do 64 kg), te Ruslana Kamilova (srebrni na prvenstvu Rusije do 60 kg).

U žestokoj konkurenciji predstavnika također proslavljenih boksačkih nacija, odnosno mađarskih, talijanskih i naših boksača, te ponajboljih boraca iz Makedonije, Kosova, te Bosne i Hercegovine, očekujemo dva dana žestokog boksa, izvanredni “sedmoboj nacija”, pravo pravcato “europsko prvenstvo u malom”.

Pozvani su svi ljubitelji boksa da iskoriste jedinu ovakvu ovogodišnju priliku, jer je Memorijal Zlatko Hrbić jedina velika internacionalna boksačka priredba u Hrvatskoj u 2013. godini.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider