Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO: Pogledajte tisuće BBB-a na treningu Dinama!

Najžešći navijači Dinama masovno su pohodili trening Modrih uoči vrlo važne europske utakmice unatoč bojkotu...

Okupljanjem kod popularnog 'Pimpeka' u 16 i 15 dvije do tri tisuće BBB-a gromoglasnim je skandiranjem krenulo na trening Dinama na pomoćnom igralištu Hitrec-Kacijan. Iako se još uvijek ne namjeravaju vratiti na maksimirski sjever, BBB-i su odlučili podržati svoje ljubimce uoči važnog europskog ispita.

Prije par dana navijači su dali podršku Vahidu Halilhodžiću i najavili današnji masovni dolazak na trening u 16 i 30. Tribina je već od samog početka dobrim djelom popunjena, a atmosfera je na trenutak podsjetila na vrijeme bez bojkota. Treba napomenuti da je između navijača dogovoreno da se cijeli trening poprati u korektnom navijanju i ponašanju. Zanimljivo, treningu nije prisustvovao nitko od čelnika Dinama

Navijači su bučnim skandiranjem pozdravili izlazak igrača na teren i uvodnih 15-ak minuta bez prestanka navijali. Kasnije je na intervenciju Vahe, koji je zamolio navijače da smanje decibele kako bi mogao nešto reći igračima, atmosfera stišana. 

>> BBB-i masovno stižu na trening Dinama

Brzo nakon toga, i podrške Vahi, nekoliko tisuća navijača počelo se razilaziti u miru. Trening nije prošao bez kratkih uvreda na račun Zdravka Mamića, radi kojeg i je na snazi bojkot najžešćih navijača Dinama zbog netransparentnog i nedemokratskog vođenja maksimirskog kluba.

'Zadovoljni smo brojem ljudi koji su stigli iz raznih dijelova Hrvatske. Željeli smo pružiti podršku igračima i stručnom stožeru, no bojkot i dalje ostaje',  poručili su BBB-i.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider