Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

'Optimisti smo, no izostanak Eduarda mogao bi biti presudan'

Većina hrvatskih novinara koji na Europskom prvenstvu prate našu reprezentaciju smatraju kako će odabranici Slavena Bilića uspješno odraditi natjecanje u skupini, dok kao najveće favorite za europski tron vide Francusku i Španjolsku. Hrvatska pera se slažu kako je ova reprezentacija po kvaliteti i atmosferi najbolja nakon "vatrenih" iz 1998. godine, ali i da bi izostanak Eduarda da Silve mogao biti presudan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od 15 novinara koje smo anketirali i koji već godinama prate hrvatsku vrsta desetorica predviđaju kraj u četvrtfinalu, dok petorica vjeruju kako će 'Bilić boysi' stići do polufinala.

Najviše glasova za naslov europskog prvaka dobili su Francuzi i Španjolci po pet glasova, dok su među kandidatima za krunu i Nizozemska, Italija, Portugal i Njemačka.

Najveći optimisti su Davorin Olivari i Dražen Antolić iz Sportskih novosti, Mladen Bariša iz Slobodne Dalmacije, Tomo Ničota iz 24 sata, te Miroslav Tomašević iz Vijesnika koji su prognozirali plasman Bilićevih odabranika u polufinale. Svi se slažu kako nam za korak više, te možda i osvajanje europske krune nedostaje Eduardo.

Za cijelu vijesti kliknite ovdje, a sve novosti u vezi Eura možete pratiti na našem portalu euro2008.dnevnik.hr!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider