Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UŽARENA ATMOSFERA

VIDEO Navijačka euforija zavladala Hrvatskom: Pogledajte kako se slave golovi i bodre Vatreni u utakmici koja čupa živce

Hrvatskom je zavladala navijačka euforija.

Galerija Slavlje u Zagrebu nakon autogola Španjolske - 1 Slavlje u Zagrebu nakon autogola Španjolske - 2 Slavlje u Zagrebu nakon autogola Španjolske - 3 +16 Slavlje u Zagrebu nakon autogola Španjolske - 4

Cijela Hrvatska i danas bodri Vatrene koji će u Kopenhagenu zaigrati protiv Španjolske.

Većina navijača u Zagrebu vjeruje u pobjedu Vatrenih.

''Sreo sam TV ekipu iz Danske koja je svaki dan u drugoj zemlji i kažu mi kako su hrvatski navijači u Kopenhagenu nadglasali većinu navijača koje su sreli na svojem putovanju. I oni kažu da će utakmica biti teška, ali Hrvatska pobjeđuje 2:1. Pa neka tako i bude'', javio je uoči utakmice reporter Dnevnika Nove TV Dino Goleš.

Navijačka atmosfera i u Zadru

 Užarena je atmosfera i u Zadru u kojemu vlada navijačka euforija.

''Nevjerojatna navijačka euforija na ulicama Zadra. Rekli su mi navijači da se ovu utakmicu može opisati s dvije riječi - čupanje živaca. Svaki gol u mreži Španjolaca značio je ponos, slavu, a onda kad bi nam Španjolci zabili bi utihnuli. Vjeruju navijači da će Vatreni ipak stići do finala'', javila je reporterka Sanja Jurišić.

A oči su u Vatrene uprte i u Puli koja je cijeli da odisala kockastim ludilom. ''Turistima je to sve bilo interesantno, oni su se slikali s navijačima i pjevali pjesme'', rekla je reporterka Lina Dollar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider